Ak Parti Silivri İlçe Başkanlığı hafta sonu Megasaray’da düzenledikleri toplantıyla belediye meclis üyesi aday adaylarını tanıttı. Toplantıda AK Parti Silivri Belediye Başkan Adayı Tahir Sert’in projeleri de slayt gösterisi ile ilgiyle izlendi. Toplantıya AK Parti Silivri İlçe Başkanı Dilek Demiral ve ilçe yönetimi, mahalle başkanları, kadın ve gençlik kolları, belediye meclis üyesi ve belediye başkan aday adayları ile çok sayıda partili katıldı.
Demiral:Silivri’yi marka şehir yapacağız
Toplantıda ilk konuşmayı AK Parti Silivri İlçe Başkanı Dilek Demiral yaptı. Demiral. Konuşmasında birlik ve beraberlik mesajları verdiği konuşmasında ‘Artık korkuları ile yaşan Türkiye yerine umutlarıyla yaşayan bir Türkiye var. Silivri’miz marka şehir olma yolunda ilerliyor’ dedi. Ardından Parti çalışmalarını içeren bir video izlendi.
Sert: Keşke 85 kişiyi de listeye yazabilsek
Ak Parti Silivri Belediye Başkan Adayı Tahir Sert ise sahneye çıktığında coşkulu kalabalık tarafından dakikalarca alkışlandı. Sert, yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi: 85 aday adayı arkadaşlarımızdan ayrım yapmakta zorlanıyorum. Keşke imkân olsa hepsini listeye yazabilsek Bu bir hizmet yarışıdır. İsmi olmayanlar zannetmesinler ki unutuldular. Nasıl ki belediye başkan aday adaylarımıza söz verdik; meclis üyesi aday adaylarımızın da her zaman yanında olacağıma namus ve şeref sözü veriyorum. Biz iktidar olalım, sizde muktedir olun. Bu dava millete hizmet yolunda sıra yarışı olmayan sen ben farkı gözetmeyen hizmet yarışıdır.Hepinizin partimizin arkasında duracağından şüphem yoktur’ dedi.
Silivri halkı senin gerçek yüzünü gördü
Sert, konuşmasına Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’a göndermeler yaparak devam etti. ‘Bizi böyle kenetlenmiş halde görenler paniklediler. Kara kara düşünmeye başladılar.Uykuları kaçıyor. AK parti geliyor, onlar panikliyor. Tarih yazdık diyor ya kendileri. Başarısızlığın, vefasızlığın tarihini yazdı. Kandırmanın, kullanmanın, ötekileştirmenin tarihini yazdı. Bir kaç sözde meydan, birkaç park yapıp bir kaç çiçek ekmekten başka ne yaptılar? Bana ‘Çanta’da 15 yılda yaptığını beldelere 5 yılda yaptım’ demiş. Ah güzel kardeşim, sen boş laf üretmekten başka ne yaptın? Sen doğalgaz mı yaptın? Benim döktüğüm asfaltın tamirini yapamadın. Benim veremeyeceğim hesabım, yüzümü kızartacak şaibem yok. Ama sen Bulgaristan'da neler yaptın? Gel onları anlat. Silivri halkı senin gerçek yüzünü gördü. Silivri halkının boş laflara karnı tok. İftira siyaseti, demagoji yapıyor. Olayları saptırıyor. Ama Silivri halkı bu samimiyetsizliği gördü. Ulu Önderimiz Mustafa Kemal’i kullanarak, Cumhuriyet değerlerimizi kullanarak siyaset yapanların farkında. Silivri halkı iş,hizmet, istiyor. Üniversite, kültür merkezi, gençlik ve spor merkezleri, otopark, arıtma tesisi istiyor. Bakın Çatalca Belediyesine. O belediyede CHP’li. Ama belediye başkanları planlarını çoktan geçirdi. Bizimki bekliyor ama ağlamayan çocuğa mama vermezler. Hüseyin Turan Başkanın da dediği gibi. Artık mola bitti. Hizmete devam ediyoruz.
AK Parti’den beraberlik pozu
Tahir Sert konuşmasının ardından eşi ve çocuklarını sahneye davet etti ve basın mensuplarına poz verdi. Ardından desteklerinden dolayı İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca’ya, Eski ilçe başkanları Metin Karakaş, Ender Gezici, Halit Girgin ve Vural Sönmez’e, eski belediye başkanı Hüseyin Turan'a teşekkür etti. AK Parti’den belediye başkan aday adayı olan isimler ve belediye meclis üyesi aday adayları tek tek sahneye gelerek günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi. AK Parti Belediye Başkan Adayı Tahir Sert’in Silivri için hazırlanan projeleri slayt sunumu ile davetlilere tanıtıldı. Toplantı aynı coşku ile sona erdi.
Haber: Müge CESUR